Пробно 3

И на последно място оставих най-хубавото –  старият сандък . Това съкровище е било на терасата на баба ми в Пловдив откакто се помня, с...


И на последно място оставих най-хубавото – старият сандък. Това съкровище е било на терасата на баба ми в Пловдив откакто се помня, скрито под черги. От дете си спомням как седим на него и си играем по цял следобед. Сандъкът е от дядо ми, който е бил военен пилот. Дървото е изключително запазено, сглобките също. Трябваше единствено един парцал да махна праха и готово. Вътре държим обувките си.

Единствената мебел, която трябваше да вземем за хола, е големият диван. 
В спалнята купихме единствено палетата, които се оказаха страшна сделка – чисто нови, опаковани в найлон (който още стои, за да не наранят бъдещия двулицев матрак), всяко едно струваше по 3 лв.

Матрака и гардероба взехме от една приятелка, на която не й трябваха. Предстои гардеробът да смени цвета си. Етажерката е от братовчедка ми – предстои да й добавя custom перде/врата/нещо, което да спира праха.

Двете прекрасни шкафчета отново са от декора на „Приказки за физиката”. Бяха кафяви. Свалих дръжките им, разглобих ги, боядисах ги бели, отново ги сглобих и voila! 

0 comments

Flickr Images